Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Fotografia de roba

Fotografia de roba

Trobant la forma més atractiva de presentar cada peça de roba

La fotografia de roba per a ecommerce té com a finalitat presentar una peça determinada de la manera més atractiva i fidedigna possible per a la seva exposició o venda. Aquest tipus de fotografia se centra en mostrar les formes, els colors, els teixits, els acabats i qualitats de la peça per a poder donar una descripció completa.

A part de la fotografia de la peça en si mateixa, és aconsellable acompanyar-la de natures mortes o composicions entre diverses peces, vídeos o giff, i sessions amb models. Tots aquests recursos són elements que ajuden a potenciar l'estètica i l'interès del comprador.

És important que la fotografia de roba per a ecommerce sigui de qualitat, ja que així s'assegura un increment de les vendes, es redueixen les devolucions, i s'augmenten les visites en la pàgina web.

Com treballem la fotografia de roba per a ecommerce?

Per a Photoecommerce el principal és complir amb les necessitats del client, ja sigui oferint-li noves propostes o adaptant la nostra forma de treball a la seva estètica, ja que algunes marques tenen especial interès a crear un estil propi que la defineixi.
Treballem tant el maniquí invisible, com el penjador invisible, com el pla, segons li convingui a la peça o el requereixi el client
Donem especial importància als detalls, no treballem amb crops de la imatge principal. Un detall té la mateixa importància que la peça en si mateixa, en ells podem mostrar els teixits, les etiquetes d'interès, curiositats de la peça, … punts de vista que en la fotografia general mai són tan apreciables.

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@photoecommerce.es.pot ampliar la informació a Política de Privacitat