Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació

Acceptar
Fotografia amb model

Fotografia amb model

Fotografies de producte  amb model

La importància de la comoditat

En les sessions amb models prestem especial atenció a la importància que existeix en la interacció entre fotògraf i model, i la necessitat que els models estiguin còmodes i relaxats; aconseguint així imatges fresques, naturals i divertides.

Utilitzem la figura del model com un complement més que ajuda a definir o potenciar el producte a vendre.
Realitzem fotografies a escala, que consisteix a fotografiar el producte juntament amb model, attrezzo o entorn per a comunicar visualment la seva grandària real.
També usem aquests recursos perquè el comprador pugui sentir-se reflectit amb la imatge, imaginant-se ell mateix en la situació.
Realitzem fotografies de producte amb models, en la seva ubicació real (estands, decorats, ubicacions particulars…).

Ens desplacem on el client el requereixi per a poder realitzar les fotografies en el context i entorn requerit.

Contacte

INFORMACIÓ Protecció de Dades. Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@photoecommerce.es.pot ampliar la informació a Política de Privacitat